INVL Logo

„Invaldos INVL“ akcijų likvidumą didins Šiaulių bankas

Vienos pirmaujančių turto valdymo grupių Baltijos šalyse „Invalda INVL“ akcijų likvidumą nuo rugpjūčio 3 dienos didins rinkos formuotojas – Šiaulių bankas. Remiantis sutartimi dėl rinkos formavimo paslaugų, Šiaulių bankas ne mažiau kaip 85 proc. prekybos biržoje laiko teiks „Invaldos INVL“ akcijų pirkimo ir pardavimo pavedimus, tokiu būdu gilindamas rinką.
 
„Šiuo veiksmu siekiame, kad mūsų investuotojai turėtų daugiau galimybių bei mažesnius kaštus, pirkdami ar parduodami „Invaldos INVL“ akcijas“, – sakė „Invaldos INVL“ prezidentas Darius Šulnis.
 
„Invalda INVL“ yra viena pirmaujančių turto valdymo grupių Baltijos šalyse, veikianti nuo 1991 metų. Grupei priklausančios įmonės Lietuvoje ir Latvijoje valdo daugiau kaip 20 investicinių ir pensijų fondų (antros ir trečios pakopos), individualius portfelius, privataus kapitalo ir kitas alternatyvias investicijas.
 
Grupės bendrovėms daugiau kaip 200 tūkstančių klientų Lietuvoje ir Latvijoje bei tarptautinių investuotojų patikėto valdyti turto vertė 2020 m. pirmojo ketvirčio pabaigoje siekė virš 950 mln. eurų.