INVL Logo

Įmonių grupė „Inservis“, pardavusi „Informacinio verslo paslaugų įmonės“ akcijas, investuotojams uždirbo 25 proc. metinę grąžą

Pirmaujančios turto valdymo grupės Baltijos šalyse „Invalda INVL“ valdoma UAB įmonių grupė „Inservis“ užbaigė „Informacinio verslo paslaugų įmonės“ 100 proc. akcijų pardavimo UAB „Perlas Finance“ sandorį, kurio vertė 155 tūkst. eurų.

„Kokybiškai optimizavome nuo 2016m. palaipsniui įsigytos „Informacinio verslo paslaugų įmonės“ veiklą ir, sėkmingai įgyvendinę pardavimo sandorį, iš šio projekto uždirbome 25 proc. metinę grąžą“, – sako įmonių grupės „Inservis“ direktorius Andrius Daukšas. Kartu su pardavimo sandoriu ir anksčiau įmonės išmokėtomis lėšomis, bendrovė gavo 1 mln. eurų.

Lietuvos banko išduotą mokėjimo įstaigos licenciją turinti „Informacinio verslo paslaugų įmonė“ administruoja gyventojams suteiktų energetinių ir komunalinių paslaugų mokesčius, teikia paslaugas bendrovėms ir institucijoms. Bendrovės paslaugomis naudojasi virš 130 tūkst. klientų, įmonė bendradarbiauja su pagrindinėmis Lietuvos finansinėmis institucijomis ir mokėjimo įstaigomis. Įmonių grupė „Inservis“ taip pat valdo 100 proc. daugiabučių priežiūros bendrovių „Priemiestis“ ir „Jurita“ akcijų.

„Invalda INVL“ yra pirmaujanti turto valdymo grupė, atvira, auganti, investuojanti ir savo veikla kurianti gerovę žmonėms. Grupės įmonės, veikiančios Lietuvoje ir Latvijoje, teikia paslaugas daugiau kaip 240 tūkstančių individualių ir institucinių regiono ir tarptautinių klientų, patikėjusių „Invaldos INVL“ grupei valdyti 1,2 mlrd. eurų skirtingose turto klasėse, tokiose kaip pensijų ir investiciniai fondai, individualūs portfeliai, privataus kapitalo ir kitos alternatyvios investicijos.

„Invaldos INVL“ akcijomis „Nasdaq Vilnius“ vertybinių popierių biržoje prekiaujama nuo 1995 metų.