INVL Logo

„Invalda INVL“ pardavė UAB „Kelio ženklai“ akcijas

Turto valdymo grupė „Invalda INVL“ pardavė kelio ženklų, kitų metalo produktų bei ąžuolo baldų gamyba ir eksportu užsiimančios UAB „Kelio ženklai“ 100 proc.akcijų paketą privačių investuotojų grupei.

„Džiaugiamės perduodami įmonės valdymą į didelę patirtį turinčių investuotojų rankas. Tokie verslai, paprastai, gali būti valdomi daug efektyviau savininkams dirbant tiesiogiai ir išnaudojant visus mažų įmonių privalumus. O mes toliau visą savo dėmesį skirsime pagrindinei turto valdymo veiklai“, – sako „Invaldos INVL“ prezidentas Darius Šulnis.

UAB „Kelio ženklai“ įsigijusioje privačių investuotojų grupėje yra ir vienas pagrindinių įmonės vadovų. Dabartinis įmonės komercijos direktorius Žydrūnas Matusevičius tampa UAB „Kelio ženklai“ įmonės direktoriumi ir rūpinsis tolimesne įmonės plėtra.

UAB „Kelio ženklai“ praėjusių metų pardavimo pajamos viršijo 2,7 mln. eurų, o grynasis nuostolis siekė 75 tūkst. eurų.

„Invalda INVL“ yra pirmaujanti turto valdymo grupė, atvira, auganti, investuojanti ir savo veikla kurianti gerovę žmonėms. Grupės įmonės, veikiančios Lietuvoje ir Latvijoje, teikia paslaugas daugiau kaip 240 tūkstančių individualių ir institucinių regiono ir tarptautinių klientų, patikėjusių „Invaldos INVL“ grupei valdyti 1,3 mlrd. eurų skirtingose turto klasėse, tokiose kaip pensijų ir investiciniai fondai, individualūs portfeliai, privataus kapitalo ir kitos alternatyvios investicijos.

„Invaldos INVL“ akcijomis „Nasdaq Vilnius“ vertybinių popierių biržoje prekiaujama nuo 1995 metų.