BAIP: BAIP tapo IBM System Storage Specialty programos dalyviais

2013-03-29
Kritinės IT infrastruktūros bendrovė BAIP savo aukščiausio lygio – Premier – partnerystę su pasauline IT kompanija IBM papildė nauja specializacija – IBM System Storage. Šis statusas įtvirtino įmonės jau turimą kompetenciją duomenų saugyklų srityje bei užtikrino paramą tolimesniam jos vystymui.

„Su BAIP bendradarbiaujame nuo pat jų įsikūrimo. Vertiname juos kaip svarbius partnerius, išsiskiriančius itin efektyviu bei visapusišku mūsų sprendimų pritaikymu. Todėl džiaugiamės jų pasiekimu ir tikime, kad BAIP klientai pajus naujos specializacijos teikiamą naudą, kadangi ji užtikrins jiems teikiamų duomenų saugyklų paslaugų kokybę“, teigia Jonas Juodviršis, IBM Infrastruktūros verslo vystymo vadovas.

„Organizacijų saugomų ir kasdien apdorojamų duomenų srautas nuolat auga. Iš to kyla tam tikros rizikos ir iššūkiai: būtina kuo mažesniais kaštais išvystyti efektyvią ir į ateitį orientuotą duomenų saugyklų infrastruktūrą bei aktyviai stebėti ir analizuoti jos būklę, užtikrinti, kad informacija būtų saugiai ir greitai pasiekiama. Todėl savo klientams siūlome IBM System Storage sprendimus ir nuolat keliame savo kvalifikaciją šioje srityje“, – pažymi BAIP Infrastruktūros projektų vystymo grupės vadovas Rokas Ralys.

IBM System Storage specializacija suteikiama įmonėms, kurios skiria savo laiką įgūdžių tobulinimui ir nuolatiniam kompetencijos palaikymui, sugeba sėkmingai diegti IBM System Storage sprendimus bei gali pateikti tai patvirtinančius pirkėjų atsiliepimus.

Jau trečią kartą BAIP įrodo savo kompetenciją apsigindami geriausio duomenų saugyklų pardavėjo statusą. Taip pat šiemet BAIP buvo apdovanota už „Techninės įrangos Metų projektą“  – duomenų saugyklų virtualizaciją Lietuvos Banke.