Dėl oficialaus siūlymo supirkti AB „Vilniaus baldai“ akcijas įgyvendinimo ataskaitos

2013 m. rugpjūčio 1 d. gauta oficialaus siūlymo supirkti akcinės bendrovės „Vilniaus baldai“ (toliau – „Vilniaus baldai“ arba Bendrovė) akcijas teikėjų – akcinės bendrovės „Invalda LT“; akcinės bendrovės „Invalda privatus kapitalas“; Dariaus Šulnio; Alvydo Banio; Indrės Mišeikytės; Irenos Onos Mišeikienės; Gretos Mišeikytės – Myers ir Vytauto Bučo – oficialaus siūlymo įgyvendinimo ataskaita, kurios duomenimis oficialaus siūlymo laikotarpiu (nuo 2013 m. liepos 15 d. iki 2013 m. liepos 29 d.) bendrovė „Invalda LT“ įsigijo 235 093 vienetus Bendrovės akcijų už bendrą 3,496 mln. eurų (12,07 mln. litų) sumą, o akcinė bendrovė „Invalda privatus kapitalas“ įsigijo 305 720 vienetų Bendrovės akcijų už bendrą 4,545 mln. eurų (15,694 mln. litų) sumą.

Įgyvendinus oficialų siūlymą akcinei bendrovei „Invalda LT“ priklauso 1 764 405 vienetai „Vilniaus baldų“ akcijų ir 1 764 405 balsų jos visuotiniame akcininkų susirinkime, kas sudaro 45,40 proc. nuo bendro akcijų ir balsų skaičiaus; akcinei bendrovei „Invalda privatus kapitalas“ priklauso 1 579 803 vienetai bendrovės „Vilniaus baldai“ akcijų ir 1 579 803 balsų jos visuotiniame akcininkų susirinkime, kas sudaro 40,65 proc. nuo bendro akcijų ir balsų skaičiaus.

Oficialaus siūlymo įgyvendinimo ataskaita pridedama.