„Invalda INVL“ stabdo „INVL Technology” ir „INVL Baltic Real Estate” akcijų prekybos gairių vykdymą

Turto valdymo grupė „Invalda INVL” stabdo prekybos į informacinių technologijų verslus investuojančios „INVL Technology“ bei investicijų į nekilnojamąjį turtą bendrovės „INVL Baltic Real Estate“ akcijomis gairių vykdymą.

„Invalda INVL“ sustabdė prekybos gairių dėl „INVL Baltic Real Estate“ ir „INVL Technology“ akcijų vykdymą, kadangi šiandien vykusiuose šių bendrovių akcininkų susirinkimuose buvo priimtas sprendimas, jog bendrovės galės pačios vykdyti savo akcijų supirkimus rinkoje, tuo siekdamos didinti grąžą tiesiogiai savo investuotojams“, – sakė „Invaldos INVL“ prezidentas Darius Šulnis.

Tiek „INVL Technology“, tiek „INVL Baltic Real Estate“ valdo „Invaldos INVL“ antrinė bendrovė „INVL Asset Management“.

„Invalda INVL“ nuosavas lėšas investuoja į INVL valdomus produktus kartu su grupės bendrovių klientais ir, anot D. Šulnio, ketina išsaugoti turimas investicijas į „INVL Baltic Real Estate“ ir „INVL Technology“.

„Invalda INVL“ yra pirmaujanti turto valdymo grupė, atvira, auganti, investuojanti ir savo veikla kurianti gerovę žmonėms. Grupės įmonės, veikiančios Lietuvoje ir Latvijoje, teikia paslaugas daugiau kaip 240 tūkstančių individualių ir institucinių regiono ir tarptautinių klientų, patikėjusių „Invaldos INVL“ grupei valdyti 1,2 mlrd. eurų skirtingose turto klasėse, tokiose kaip pensijų ir investiciniai fondai, individualūs portfeliai, privataus kapitalo ir kitos alternatyvios investicijos.

„Invaldos INVL“ akcijomis „Nasdaq Vilnius“ vertybinių popierių biržoje prekiaujama nuo 1995 metų.